Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tyrolské rösti

Rösti je tradiční alpské jídlo, které připomíná naše bramboráky. Jde o jednoduchou smaženou placku z plátků brambor. Připravte k ní dušenou směs z čerstvých hřibů a mletého masa. Pak už jen stačí posypat parmazánem a bylinkami a můžete podávat.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 30 min

35 min (5 min příprava + 30 min tepelná úprava)

před 4 hodinami

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 478 kJ / 1 548 kcal
Bílkoviny72,02 g
Tuky66,95 g
Vláknina36,74 g
Cholesterol 208 mg
Sodík 224 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy148,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Místo hřibů můžeme použít i hlívu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, olej, sůl, pepř mletý, máslo, houba hřib, petrželka, maso mleté, cibule, česnek, sýr parmazán strouhaný

TopRecepty.cz

Tyrolské rösti

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2O5B

Naposledy jste si prohlédli