Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Prsa z divoké kachny sous-vide

Zvěřina neodmyslitelně patří k podzimu. Má specifickou chuť i texturu, proto jí vyhovuje i intenzivní voňavé koření. Prsa divoké kachny jsou v úpravě sous-vide opravdová lahůdka. Máte-li možnost, vyzkoušejte.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 260 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 250 min

260 min (10 min příprava + 250 min tepelná úprava)

před 4 hodinami

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 455 kJ / 587 kcal
Bílkoviny13,71 g
Tuky15,32 g
Vláknina16,90 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy90,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: kachna, koření hřebíček, pepř mletý, sůl, jalovec, tymián, máslo, slanina anglická, lusky fazolové, rýže, zelenina

TopRecepty.cz

Prsa z divoké kachny sous-vide

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYz0p

Naposledy jste si prohlédli