Candát se zeleninou v bylinkové páře
Vaření v páře je velmi šetrné a je vhodné i při různých dietách. Když do vody přidáme bylinky, bude ryba připravená na páře krásně vonět. Podáváme ji s křupavou vařenou zeleninou, kterou ochutíme máslem.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát se zeleninou v bylinkové páře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rpGD
Moje poznámka
Candát se zeleninou v bylinkové páře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rpGD
Nejnovější recepty
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 2 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 17 hodinami
Rybí kari s kapustičkami
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové maso s dýní a zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 12 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 14 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 14 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 14 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 15 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 15 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 15 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 16 hodinami
Domácí perník
KlaraVaj před 19 hodinami
Suroviny:
candát,
bylinky sušené,
celer řapíkatý,
mrkev,
kapusta růžičková,
pepř mletý,
máslo,
škrob bramborový
Komentáře