Candát se zeleninou v bylinkové páře
Vaření v páře je velmi šetrné a je vhodné i při různých dietách. Když do vody přidáme bylinky, bude ryba připravená na páře krásně vonět. Podáváme ji s křupavou vařenou zeleninou, kterou ochutíme máslem.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát se zeleninou v bylinkové páře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rpGD
Moje poznámka
Candát se zeleninou v bylinkové páře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rpGD
Nejnovější recepty
Sezamové sušenky
Přidáno před 2 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 6 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 19 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno 30. 3. 2025 12:00
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno 30. 3. 2025 10:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláčky ze sýru
Dycky před 33 minutami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Ctibor67 před 56 minutami
Sedlácké brambory
hifiklub před 2 hodinami
Špagety s medvědím česnekem na způsob carbonara
TerezaD před 2 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Moanka před 2 hodinami
Jablečno-hruškový koláč s ořechy
Hana.Vodehnalova před 3 hodinami
Kuskus se sýrem cottage a zeleninou
ZboSy před 4 hodinami
Tatarák z pečeného celeru
ZboSy před 4 hodinami
Dančí gulášek
toprecepty.cz před 5 hodinami
Suroviny:
candát,
bylinky sušené,
celer řapíkatý,
mrkev,
kapusta růžičková,
pepř mletý,
máslo,
škrob bramborový
Komentáře