Překládané pagáčky se sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenz trochy vody, pár lžic mouky a všeho droždí (vše vezmeme z odváženého množství surovin) vypracujeme kvásek, který necháme asi 20 minut kynout. Přidáme zbytek surovin a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
z trochy vody, pár lžic mouky a všeho droždí (vše vezmeme z odváženého množství surovin) vypracujeme kvásek, který necháme asi 20 minut kynout. Přidáme zbytek surovin a…
Troubu zapneme na 175 ° C, mřížku umístíme uprostřed. Vejce s cukrem a špetkou soli vyšleháme do husté bílé pěny. Přidáváme mouku smíchanou s práškem a střídavě…
Všechny suroviny na těsto zamíchat a po upečení natřít polevou.
Kefírová bábovka s lískovými oříšky a brusinkami je plná přírodních chutí a vůní. Kefír dodá těstu jemnost, oříšky příjemnou křupavost a sušené brusinky svěží…
Do pekárny dáme suroviny podle předpisu a zapneme program Těsto. Hotové těsto znovu na vále propracujeme, rozdělíme asi na 8 kusů, utvoříme bagety a na plechu dáme…
Vejce vyšleháme s cukrem a olejem do pěny, pak vmícháme mouku s kypřícím práškem a zředíme kefírem.Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a poklademe nakrájenými a…
- Troubu předehřejeme na 170°C a formu vymažeme máslem a vysypeme moukou. V míse promícháme mouku, cukr, kokos, sodu, olej a kefír. - Těsto vlijeme do formy, uhladíme…
Datle zalijeme 180 ml vroucí vody a necháme vychladnout. Rozmixujeme na kašičku, kterou smícháme s kefírem, vejci, prosátou moukou, kakaem a kokosem. Vymícháme hladké…
Maso opláchneme a osušíme. Přes potravinářskou folii(nebo igelitový svačinový sáček)zlehka naklepeme a po obou stranách poprášíme mletým zázvorem. Čerstvý zázvor…
Kefír spolu s ovocem, chia semínky a sladidlem rozmixuji do hladka. A mohu podávat.
Všechny ingredience smíchat a nakonec přidat mouku.Dát péct do většího pekáčku.Možno rozříznout a dát krém a navrch šlehačku.
Všechny suroviny smícháme a vytvoříme těsto, které nalijeme na vymazaný a vysypaný plech (ideálně vysypat kokosem) a pečeme zhruba 30min.
Toto těsto je určeno pro veliké pekárny. Máte-li pekárnu menší, je třeba suroviny úměrně snížit (např. o 1/4, 1/3 apod.) Všechny suroviny dáme do pekárny, nejprve…
V míse smícháme mouky a sůl, uděláme důlek uprostřed, kam vsypeme cukr + vanilkový cukr, rozdrobíme droždí a zalijeme 50 ml vlažné vody. Necháme vzkypět.Přidáme olej,…
Ať už pečete dorty často, nebo je to vaše premiéra, tento recept vás nezklame. Je snadný a podle postupu jej hravě zvládnete. Díky přidanému kefíru je korpus krásně…
Nastartujte nový den s příjemně sladkou snídaní v podobě kefírových jahodových lívanečků s jahodovým přelivem. Výborné lívanečky potěší také dětské strávníky, kteří se…
Čokoládu spolu se semínky vsypeme do mixéru a rozemeleme na větší kousky. Banány rozmačkáme vidličkou. Ve velké míse smícháme všechny suroviny a těsto rozdělíme do…
Do vody si dáme vařit na kostičky nakrájené brambory s bobkovým listem a novým kořením. Když jsou brambory měkké, zahustíme půllitrem kefíru s jednou lžící hladké mouky,…
Postup přípravy je podobný, jako u koprovky klasické, jen prostě úplně zapomeňte na mouku. V hrnci si rozpustíme máslo, do něj přihodíme nasekaný kopr a na drobné…
Rozmícháme vejce s cukrem a přidáme zbytek surovin.Na vysypaný plech nalijeme těsto a pečeme na 160 stupňů, horkovzduch.Na polevu rozpustíme ve vodní lázni čokoládu, až…
Vykuchaného kapra očistíme, rozpůlíme,opláchneme a osušíme. Nařežeme porce, které případně můžeme i vyfiletovat. Porce kapra poskládáme do větší, uzavíratelné nádoby. S…
Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev a celer nastrouháme na hrubém slzičkovém struhadle. Maso opláchneme, osušíme,vykostíme a odstraníme kůži.Do hrnce na rozehřáté máslo…
Sypké přísady na korpus promíchejte, přidejte tekuté suroviny a dobře zpracujte. Celou formu (průměr 28 cm) vymažte sádlem a na dno dejte kruh pečícího papíru. Pak…
Kefír nalijeme do mísy a vmícháme cukr, rozpuštěnou Heru (tuk na pečení) s moukou a práškem do pečiva. Přidáme 2 celá vejce a vypracujeme řidší těsto. Těsto vlijeme na…
Vídeňský bramborový salát chutná božsky. Recept je jen ze šesti běžně dostupných surovin, které vyjdou na 35 korun
Sedm nejlepších pomazánek pro rychlé večeře: Legendární vajíčková klasika, ale také liptovská s ančovičkami a kapary
10 rad, jak správně uchovávat potraviny: Vyhněte se moučným červům, ztvrdlému cukru nebo žluklým ořechům
Omlouváme se. Při zpracování požadavku nastala chyba a tato stránka nemůže být zobrazena.
Prosíme opakujte požadavek nebo zkuste stránku zobrazit to později.