Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocet - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bramborová polévka s houbami nakyselo

Bramborová polévka s houbami nakyselo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Výborná polévka jemně nakyslé chuti je plná čerstvých, nebo sušených hub a brambor. Zasytí vás, zahřeje a v zimě prověří, zda jste byli v sezóně pilní ve sběru hub i…

fialky

50 min

Hospodský zelný salát s cibulkou

Hospodský zelný salát s cibulkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Zelí tence nakrouháme, spaříme 1 litrem vroucí vody v hrnci (zalijeme vroucí vodou a necháme v hrnci cca 5 minut). Potom v cedníku propláchneme studenou vodou. Necháme…

Klona

30 min

Papriky plněné zelím Videorecept

Papriky plněné zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Papriky plněné zelím jsou výbornou pochoutkou ke grilovaným masům nebo zabijačkovým specialitám. Pokud máte možnost, naložte si v sezóně levnějších paprik alespoň pár…

JanaDorazinova

140 min

Poctivá kulajda s liškami

Poctivá kulajda s liškami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Poctivá kulajda s liškami je tradiční česká polévka, která v sobě spojuje jemnou smetanovou chuť s výrazným aroma čerstvých hub. Tradiční kombinace smetany, kopru a…

Aronoele

50 min

Jemná kulajda bez kopru

Jemná kulajda bez kopru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Bez kulajdy by houbaři neměli ten správný podzim. Prošmejdit les, přinést úlovek domů a uvařit skvělou polévku. To je to pravé! Voňavá polévka plná hub pohladí chutí,…

medmic

45 min

Vydatná zelňačka

Vydatná zelňačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pokud neholdujete rybí polévce, vyzkoušejte k štědrovečerní večeři připravit tradiční zelňačku. Opravdu vydatná polévka kombinuje chyť kysaného zelí, uzeného vývaru,…

kacka

80 min

Zablafuňky

Zablafuňky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

I z obyčejných surovin je možné připravit vynikající jídlo. Tuto omáčku uvaříme z brambor, které zalijeme vývarem z koření, zahustíme a zalijeme smetanou. Omáčku můžeme…

knizkova8

45 min

Lepkavá křidélka

Lepkavá křidélka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Z omytých křidélek odsekáme špičky (zbytek křidélek odložíme). Špičky dáme vařit se solí a libečkem, abychom měli cca 300- 400 ml vývaru. Vaříme 10-15 minut. Vývar by…

Kostelecké jelení maso

Kostelecké jelení maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na kostičky nakrájené slanině a másle podusíme na větší kusy nakrájenou zeleninu a kolečka cibule. Okořeníme tymiánem, bobkovým listem, novým kořením, pepřem a přidáme 2…

Chlebový závin

Chlebový závin

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do pekárny dáme suroviny v pořadí tekuté, sypké a zapneme program Těsto. Hotové těsto vyjmeme, propracujeme a vyválíme na placku, která má jeden kraj silnější, druhý…

Křupavé kuřecí řízečky

Křupavé kuřecí řízečky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejlepší řízky jsou ty dozlatova upečené s křupavou krustičkou. Vynechte klasický trojobal a zkuste kuřecí maso obalit v těstíčku s kypřícím práškem a octem. Právě toto…

Eliza

50 min

Špekáčkový salát

Špekáčkový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Základem výborného špekáčkového salátu, s majonézou a lehce kořeněným nálevem, jsou hlavně kvalitní špekáčky. Salát máte připravený během chvilky, pak už ho stačí jen…

Utopenci od dědy Milana

Utopenci od dědy Milana

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Různé názvy tohoto oblíbeného jídla se liší, většinou se ale nazývá Sloní žrádlo. Rovněž se upravuje přidáváním různých dalších ingrediencí, např. majonézy, okurek,…

kedlubna

25 min

Pepřová omáčka

Pepřová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pikantní omáčka, která přináší výrazný a pálivý zážitek. Je plná bohaté a aromatické chuti pepře, a skvěle se hodí k masu, grilovaným pokrmům či zeleninovým jídlům.

toprecepty.cz

25 min

Sušená rajčata v olejové lázni

Sušená rajčata v olejové lázni

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Sušená rajčata se stávají oblíbenou součástí našich jídelníčků. Využijete je v teplé i studené kuchyni, ale pochutnat si na nich můžete i samostatně. Pokud takto…

rebeka

70 min

1 15 16 17 18 19 103