Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
Pravá jihočeská velikonoční nádivka: Voní uzeným masem, muškátovým oříškem i bylinkami. Je krásně šťavnatá a kyprá
2 foto Hodnocení 1× Jak uvařit bún chả? Vepřový bůček se před grilováním nakládá do nasládlé marinády
6 foto Hodnocení 115× Bůček na pečení připravte předem, aby se správně upekl a jeho chuť byla vyvážená
Těhotnej kuchař poradil, jak snadno připravit pečený bůček: Křupavou kůrčičku dodělejte na pánvi, říká
7 foto Hodnocení 19× Jak okořenit bůček? Správná volba koření udělá z tučného masa opravdovou lahůdku
6 foto Hodnocení 35× Jak zpracovat bůček? Možností se nabízí hned několik, od pečení po domácí paštiku
6 foto Hodnocení 156× Jak upéct nejlepší bůček? Přinášíme triky pro dokonale měkké maso i křupavou kůrku
7 foto Hodnocení 7× Domácí vepřovka je chutné maso ve vlastní šťávě, které využijeme do mnoha pokrmů
6 foto Hodnocení 4× Jak snadno upéct vepřový bok v remosce? Jednoduchý postup zvládne i začátečník
5 foto Hodnocení 219× Jak udělat výpečky z bůčku? Jsou šťavnaté, křehké a s dokonale křupavou kůrkou
Bůček předem vařený a pečený: Na povrchu křupavé maso je uvnitř úžasně šťavnaté. Stačí jen dodržet postup při přípravě
6 foto Hodnocení 254× Jak péct vepřový bůček? Poradíme, jak dosáhnout šťavnatého masa a křupavé kůrky
Paprikovaný vepřový bůček: Měkoučké a na jazyku se rozplývající maso obalené v česneku a paprice se musí dobře uležet
6 foto Hodnocení 19× Na jakou teplotu se peče bůček? Poradíme, jak mít křupavou kůrku i propečený střed
18 foto Vyhlášená bůčková pomazánka podle Kláry: Voní paprikou, česnekem a cibulí a z food festivalů mizí jako první
Šéfkuchař Jan Punčochář je k nepoznání! Nám prozradil, jak zhubnul: Dávám tělu šoky z mnoha stran, svěřil se
5 foto Zlatá labuť u sporáku: Palačinky se slaninou a špenátem byly oblíbeným jídlem Karla Čapka, ten měl rád i koprovku a nebránil se slivovici
17 foto Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí