Vše o grilování
Grilování je metoda rychlé tepelné úpravy potravin většinou nad žhnoucími uhlíky. Tepelná úprava probíhá v řádu maximálně několika desítek minut a zhruba při teplotě kolem 160 °C. Poradíme, jak se griluje, ale také co všechno se dá grilovat.
Grilovat lze prakticky po celý rok, a to díky domácím grilům a grilovacím pánvím. V sezóně však tato činnost přece jen těší nejvíce. Je to hlavně tím, že při grilování využíváme hezkého počasí a při pobytu na čerstvém vzduchu nám i lépe chutná.
Předchozí 1 2 3 4 5 … 14 Další
Další témata
Další recepty
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Jak na babiččinu zelňačku s klobásou a smetanou? Chuti pomůže vývar i dostatek kmínu
Pět nejlepších způsobů, jak si užít chřest: Zkuste netradiční závin nebo krémovou polévku!
Pivní slavnosti, kam se podíváš - víkend bude patřit pivařům i milovníkům guláše