„Mokrý duben, bohatý rok,“ nebo také „Prší-li na Boží hod velikonoční, bude celé léto deštivé,“ říkají pranostiky na duben
Recept na Amálčin méďovník podle Terezy: Promazaný krémem za salka a dozdobený čokoládou chutná božsky
6 foto Hodnocení 9× Jak využít květy pažitky? Krásně ozdobí chutnou polévku či chléb s pomazánkou
Hodnocení 93× Jak uvařit fazolkové lusky na smetaně? Česká klasika je oblíbená u dětí i dospělých
Kopřivová polévka podle kuchaře Romana Pauluse: Je levná, snadná a s pošírovaným vejcem a chlebovými chipsy báječně chutná
Hodnocení 22× Pažitka ozdobí jarní stůl a příjemně dochutí vaječná, tvarohová a další jídla. Podívejte se, jak ji můžete využít
Grilování s Martinem Svatkem: Špízy z ovoce nedoporučuji, zeleninu grilujte krátce, jinak nebude dobrá, říká šéfkuchař