Zdravé Vánoce našich prababiček: Dětem se dávaly panenky z ovoce, k snídani melta a místo bonbonů oříšky
Rychlá masová pomazánka: Ze zbylé pečeně či vinné klobásy připravíte skvělé pohoštění pro návštěvy za pár korun
Štědrovečerní zvyky: Odvážným odhalí budoucnost, oplatky zajistí rodinnou pohodu a zdraví jedna běžná surovina
3 foto Hodnocení 10× Využití kdoulí v kuchyni: Neprávem opomíjené ovoce je chutné, sladké a voňavé
10 foto Jak upravit kdoule? Z jejich šťávy, která voní vanilkou a citrusem, jsme připravili sladký rosol a z dužiny vynikající sýr
4 foto Hodnocení 39× Kdouloň a její využití: Dřevina našich babiček nám nabízí příjemně aromatické plody k výrobě proslulého želé
16 foto Je fajn dát surovinám u nás na Moravě i druhou šanci, říká výrobce slaninády, česnekových štanglí, nebo čatní ze zelených mandlí
Video Trdelníky z kynutého těsta: Zatímco na trhu za něj dáte kolem 80 Kč, stejně velký doma vyjde na 12 Kč, příprava není nijak složitá
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní: Křehké těsto, božská náplň a snadná příprava vás dostanou