VIDEO: Upekli jsme mazanec podle cukráře Josefa Maršálka: Díky názornému postupu jej zvládnete jako nic
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
5 foto Hodnocení 331× Proč se vaří brambory s kmínem? Mnozí kmín k bramborám přidávají, ale ani nevědí proč
Zapražená kmínka s bramborem a klobásou: Výborná polévka našich babiček potěší chuťové pohárky, je snadná a rychlá
Svatomartinské kuře nahradí i husu. Stačí přidat správné ingredience a bude chutnat a vonět úplně jako tradiční pečínka
Babiččina kmínová polévka: Voňavá dobrota jen z pár ingrediencí, které běžně máte doma. Opečený chleba dodá vydatnost
Bedly na kmíně: Dokonalá rychlá dobrota z čerstvých hub voní sádlem a lesem a přípravu zvládne i začátečník
3 foto Hodnocení 73× Jak udělat houbovou smaženici? Jednoduché jídlo z hub miluje snad každý houbař
5 foto Hodnocení 192× Jak připravit bedly na kmíně? Stačí jen pár surovin a houbová pochoutka je na světě
11 foto Hodnocení 50× Desatero rad na téma kmínový chleba z droždí: Poradíme i úplným začátečníkům
Chutnou polévku lze uvařit i za třicet korun. Porce klasické kmínové vás přijde jen na necelé tři koruny
8 foto Houbová směs dodá bramborovým plackám jedinečnou chuť: Díky kmínu budou krásně vonět, přitom příprava zabere jen chvíli
Holka u plotny radí: Tuniská polévka chorba frik voní římským kmínem, rajčaty a česnekem a snadno se připravuje
Hodnocení 46× Znáte ty nejlepší slané tyčinky? Vybrali jsme deset nejžádanějších receptů na chutné slané pohoštění
Hodnocení 133× Dušené houby využijeme do mnoha houbových pokrmů. Hodí se také k zavařování ve vlastní šťávě nebo mražení
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza
Retro okénko: 5 skvělých zákusků socialistických cukráren. Na tehdejší rakvičky, věnečky či kremrole by se dnes stály fronty
Retro okénko: Pěkně vykutálené oplatky Fidorky dřív stály kolem 2 Kčs. Pochutnáváme si na nich již sto let