Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Dvojctihodné koláče ze sádla jsou nádherně vláčné, obě náplně se dokonale prolínají, ladí s voňavou drobenkou a chutnají božsky
18 foto Vynikající „bezpracné“ škvarky podle Kláry: Recept na křupavou pochoutku z trouby zvládnete i v paneláku
7 foto Hodnocení 13× Chyby při přípravě náplní do buchet a koláčů: Předejděte jim a pochutnejte si
8 foto Hodnocení 2× Zelná náplň do valašských koláčů: Netradiční náplň v tradičním sladkém pečivu
9 foto Hodnocení 5× Náplně sladkých koláčů a koláčků: Využijte tvaroh, mák, povidla, ale i ořechy a ovoce
Těhotnej kuchař nabídl recept na tvarohové koláčky z pekárny ve Smržovce: Vždycky sním čtyři na posezení, říká influencer
Hodnocení 38× Jak ochutit makovou náplň? Oblíbenou náplň buchet a koláčů připravíte mnoha způsoby
Hodnocení 80× Jak připravit makovou náplň? Naučíme vás nejlepší makovou náplň do buchet a koláčů
Koláčové dobroty od Marcely: Vynikající kynuté koláčky se švestkami podle jejího receptu a rad upečete hravě
9 foto Hodnocení 212× Který cukr dáváme do drobenky? Poradíme hned několik možností, jaký cukr vybrat
17 foto Borůvkové koláče od finalistky Peče celá země Terezy: Voní máslem, ovocem i rumem, nadchnou skvělou drobenkou
11 foto Hodnocení 125× Jak uchovat buchty čerstvé? Poradíme, jak je skladovat, aby nebyly vysušené
18 foto Vyhlášená bůčková pomazánka podle Kláry: Voní paprikou, česnekem a cibulí a z food festivalů mizí jako první
11 foto Doudlebské ušaté koláče podle receptu Josefa Maršálka: Neuvěřitelně vláčné koláče s několika náplněmi chutnají božsky
8 foto Sylvie z Peče celá země: Proklínala jsem se za to, že jsem na vlastní svatbu pekla pro šedesát lidí, vzpomíná se smíchem
10 foto Hodnocení 78× 5 častých chyb při skladování máku: Poradíme, jak mák uložit, aby vydržel co nejdéle
Video Jak na kapří vnitřnosti? Jikry a mlíčí můžete nakládat i smažit, rybář Lacina ve videu prozrazuje své tipy