Usmažte si křupavé placičky, když zbude chleba. Využijete zbytky a ještě si pochutnáte na výborné večeři
Velikonoce u babičky: Jidášky podle lidové tradice zajistí zdraví na celý rok. Jen je nesmíte zapomenout potřít medem
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce
5 foto Hodnocení 2× Jak skladovat máslo? Jde to v lednici, v mrazáku, ale i při pokojové teplotě
Video Hodnocení 187× Jak zavařit vlašské ořechy? Vyloupaná jádra ve sklenicích mají dlouhou trvanlivost
6 foto Hodnocení 3× Zelené natě sklidíme před příchodem mrazíků. Poradíme, jak je nejlépe uchovat
Jak zamrazit rajčata? Syrová jsou zamrazená hned, příprava vařených je delší, ale ta pak mají pestřejší využití
7 foto Hodnocení 6× Jak mrazit švestky? Rychle a jednoduše si připravte ovoce do moučníků na celý rok
14 foto Hodnocení 232× Jak zpracovat papriky do mrazáku? Velmi snadno a rychle. Jednoduchý postup ocení začátečníci
8 foto Hodnocení 527× Jak mrazit rajčata? Velmi snadno a rychle. Jednoduchý postup ocení začátečníci
4 foto Hodnocení 7× Jak uchovat mangold na zimu? Rostliny jsou mrazuvzdorné, navíc listy snadno zmrazíme
7 foto Hodnocení 10× Jak zmrazit rebarboru. Chutné řapíky jsou výborné do koláčů i kynutých knedlíků
8 foto Hodnocení 10× Přebytky rebarbory můžete s úspěchem zmrazit nebo sterilovat několika způsoby
6 foto Hodnocení 12× Jak mrazit libeček. Jak postupovat, abychom měli aromatické natě vždy po ruce
6 foto Hodnocení 26× Jak uchovat libeček? Nejchutnější je brzy na jaře. Poradíme, jak listy zpracovat
Hovězí roštěnky na cibuli krok za krokem: Na jejich dokonalou šťavnatost a měkkost stačí znát několik osvědčených fíglů
Stracciatella alla romana: Římská „rozškubaná“ polévka voní parmazánem a citronem a je hotová během chvilinky
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku