Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výbornou nádivku do masitého nebo moučného pokrmu zvládne každý nádivka

Výbornou nádivku do masitého nebo moučného pokrmu zvládne každý nádivka

Slovo nádivka možná zní tak trochu jako z dob minulých, protože takové kuře s nádivkou bylo nejspíš doménou vaší babičky nebo prababičky. Vězte, že nádivka má své místo i v současné moderní gastronomii, a to nejen v retro receptech. Vhodnou náplň můžete vylepšovat podle svých chutí nebo možností a konzumovat se dá i samotná.

Nádivka do masitých jídel

Nádivkou se dá naplnit například celé kuře nebo jen kuřecí stehna. Pokud se obáváte, že nadívání nesvedete, řiďte se jednoduchým návodem.

Nádivka do moučných jídel

Nádivkou jdou naplnit třeba muffiny. Výborný je také slaný závin s nádivkou z kysaného zelí. Nádivky se vztahují i ke sladkým pokrmům, typické jsou koláče nebo plněné šátečky.

Více

1 2 3

Další témata

Další recepty