Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
5 foto Hodnocení 36× Jak péct kachnu? Dokonalého svátečního pokrmu docílíte díky pomalému pečení
7 foto Hodnocení 629× Chyby při přípravě kachny: Nepodceňujte teplotu v troubě ani vhodnou dobu pečení
Kachna, svíčková i frgál: Tyhle české speciality bodují v mezinárodním žebříčku nejoblíbenějších jídel světa
Hodnocení 23× 7 nejlepších receptů na úpravu kachny: Máte nejraději prsa jako minutku, kachnu pomalu pečenou nebo konfitovanou?
Vejmrda neboli jablečný křen se na podzim skvěle hodí: Dva způsoby, jak připravit tradiční české jídlo