Velikonoční nádivka podle šéfkuchaře Hynka: Je báječně vláčná, voní bylinkami a skvělou chuť jí dává medvědí česnek
Jak nejlépe pěstovat mrkev? Když budou mít semínka správně připravenou půdu a ideální zálivku, překvapí bohatou úrodou
Výborné hrníčkové palačinky jsou báječně jemné a vláčné. Těsto nechte půl hodiny v lednici, budou lépe držet
Falešný zabijačkový prejt podle receptu z roku 1946. Je krásně tmavý, ale při jeho přípravě se obejdete i bez vepřové krve
Zabijačkové knedlíky jako netradiční masopustní specialita: Vynikající jsou plněné jelitem i jitrnicí
8 foto Hodnocení 6× Jak připravit kupovaný prejt? Nejlépe chutná zapečený a servírovaný se zelím
Zapečený jitrnicový prejt snadno připravíte i doma: Krásně voní majoránkou a česnekem a vynikající je s bramborem
Jak využít jitrnicový prejt? Skvěle chutná zapečený i jako náplň do taštiček nebo v podobě polévkových knedlíčků
Velikonoce v Chorvatsku: Svátečním jídlem je tu ryba. Jak ji rychle, ale přitom chutně a pikantně připravit?
Starý chleba nemusí skončit v koši: Kromě topinek si můžete připravit i speciální strouhanku, která však nepatří na řízky
Terč z vinné klobásy se slaninou, zapečený s bramborem a čedarem Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Ivace64