Buchty po ránu: Schwarzwaldský dort podle receptu Josefa Maršálka voní čokoládou a višněmi a nádherně vypadá
Velký přehled otevírací doby obchodů na Velikonoce 2025: Kdy si nakoupit, aby lednice nezůstala prázdná
Halušky ze Slezska: Pro dokonalou chuť stačí jen pár ingrediencí a křupavá slanina se smaženou cibulkou, brynza není potřeba
Slezský bigos je pokladem severní Moravy: Spousta zelí a masa dává vzniknout skvělému jídlu, vonícímu švestkami a vínem
Slezské stryky: Nasucho opečené placky jsou suverénně nejlevnějším pokrmem z brambor. Na přípravu stačí jen 2 ingredience
Regionální specialita slezské nebe: Uzené maso s ovocnou omáčkou voní skořicí a neobejde se bez speciální přílohy
44 foto Vítězem Peče celá země je Vojta. Radost mi udělá obyčejný litý perník, říká v prvním rozhovoru po finále