Staročeská kuchyně: Recepty, rady a postupy našich babiček a prababiček
Staročeská kuchyně, to je umění vyjít s málem, uvařit skromně ze základních surovin, ale přitom nasytit celou rodinu. Staré české recepty patří mezi poklady, které se předávají z generace na generaci. Zkuste je s námi začít objevovat a vzpomeňte si přitom na své předky. Z úcty k tradici i naší historii můžeme společně navázat na kulinární dědictví naši země. Buchty peciválky, placky zahýbance, polévka kulajda, jahelník, ale i pečená kachna, merhované koláče nebo slepičí vývar, to jsou klenoty, které stojí za to nechat znova zazářit!
Další témata
Další recepty
Přečtěte si Zobrazit více
Jídelní rozmary slavných: Herečka Sandra Bullocková drží dietu šest dnů v týdnu, ten sedmý si dopřává božské arašídové sušenky
Hubneme s chutí! Které světové kuchyně jsou ty nejzdravější?
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička