Petr Štěpánek preferuje chlapské vaření: Používám koření, které by normální člověk nepozřel, směje se herec
Brokolicové gnocchi si zamilujete: Příprava je snadná, chuť luxusní, s malým trikem je navíc budete mít jako z restaurace
6 foto Hodnocení 1× Jaký je rozdíl mezi třeným a piškotovým těstem? Jiná příprava, ale využití stejné
6 foto Hodnocení 95× Co přidat do těsta, aby bylo vláčné? Přinášíme osvědčené tipy u základních těst
Video Hodnocení 30× Klasický Sachr (Sacher) dort je sváteční moučník pro velké mlsouny. Zkuste ho s námi
Vynikající ořechový chlebíček podle babičky Elišky je krásně nadýchaný a využijete do něj zbytky ořechů z Vánoc
Srnčí hřbet à la retro dezert Metro: Zákusek z třeného těsta s jemným citronovým krémem je vláčný a rozplývá se na jazyku
15 foto Cukrář Josef Maršálek upekl dort s čokoládou, bramborami a chipsy: Některé ingredience se prostě milují, vysvětlil
14 foto Josef Maršálek vylepšil italský „mafiánský“ koláč o hrušky: Je extrémně šťavnatý a intenzivně voní čokoládou s ořechy, říká cukrář
Video Hodnocení 44× Připravit třené těsto není žádná věda. Poradíme vám, jak docílit jemného a kyprého moučníku
5 foto Hodnocení 111× Nejčastější chyby při pečení bublaniny: Poradíme, které to jsou a jak se jim vyhnout
Nadýchaná bublanina s drobenkou podle cukráře Josefa Maršálka. Aby bylo těsto vláčné, prospěje mu podmáslí
Hodnocení 32× Jak upéct biskupského beránka? Ochutnejte dokonalé spojení biskupského chlebíčku a velikonočního beránka
Hodnocení 56× Jak se peče třená bábovka. Potřebujete do ní kypřicí prášek a krásně ušlehaný bílkový sníh
7 foto Třená mramorová bábovka podle Josefa Maršálka: Vláčný korpus a kombinace čokolády a kokosu dohromady chutnají božsky!
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na tu nejlepší bublaninu. Takhle bude krásně nadýchaná!
Levné pomazánky potěší nejen peněženku, ale i žaludek: Sáhněte po bramborách, čočce nebo konzervě s tuňákem