Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
7 foto Hodnocení 63× Jak zpracovat rajčata? Vyzkoušejte sugo omáčku, která se hodí na pizzu i těstoviny
8 foto Hodnocení 72× Cuketový nákyp: Poradíme, jak připravit zdravou a chutnou pochoutku na váš stůl
11 foto Hodnocení 794× Sterilovaná rajčata: Poradíme, jak uchovat úrodu rajčat na zimu pomocí sterilování
7 foto Hodnocení 19× Jak zavařovat okurky s Dekem? Tradiční český pomocník pro uchování úrody okurek
10 foto Hodnocení 78× 5 častých chyb při skladování máku: Poradíme, jak mák uložit, aby vydržel co nejdéle
4 foto Hodnocení 6× Jak zpracovat uskladněná jablka? Jejich přebytek nabízí celou řadu způsobů využití
Hodnocení 17× Časté chyby při vaření kečupu: Na vině bývá špatný výběr rajčat i přemíra koření a soli
4 foto Hodnocení 3× Jak se starat o užitkovou zahradu v září. Vše se točí kolem sklizně, výsadby a podzimního úklidu
Hodnocení 132× Kečup pečený v troubě: Stačí minimum práce a výsledek je dokonalý. Vyzkoušejte ho s námi, nebudete litovat
Hodnocení 51× Z jakých rajčat vařit kečup? Využijte přebytek těch nejzralejších a připravte si oblíbenou domácí pochoutku
Hodnocení 22× Jak připravit okurkové řezy. Využijeme na ně salátovky, hadovky i přerostlé nakládačky
Hodnocení 5× Letní jablka: Dozrávají uprostřed léta a jsou typická lahodnou nakyslou chutí a krátkou trvanlivostí
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes
Hodnocení 78× Jak zpracovat papriky. Mohou tvořit hlavní chod, být součástí zeleninové směsi, dají se zavařit na zimu
Jídelníček Marie Terezie: Milovala šneky z kynutého těsta, ujížděla na sladkém a prosadila pěstování brambor