Retro okénko: Malcao stávalo v šedesátých letech 10,60 Kčs. Doporučovalo se dětem i těžce pracujícím a často se jedlo jen lžičkou
Řezy Florida neboli Obližprst: Tři lahodné vrsty jsou vláčné a nadýchané, ukryté pod sněhovou čepičkou
4 foto Hodnocení 13× 7 receptů s václavkami: Uvařte si polévku, guláš či rizoto a přebytek zavařte
Pikantní ragú z václavek s těstovinami: Levné jídlo, které překvapí výtečnou chutí a snadnou přípravou
Jak upravit václavky? Vařte je alespoň 20 minut a připravte si z nich pikantní guláš, falešnou dršťkovku nebo je naložte
Hodnocení 14× Z jakých hub uvaříme nejlepší omáčku? Kromě čerstvých poslouží i mražené nebo sušené
4 foto Hodnocení 5× Václavky jsou houby podzimu. Potřebují důkladně povařit a jsou skvělé do gulášů i k zavařování
Falešná dršťková polévka z václavek: Jednoduché jídlo, na kterém si pochutnají i ti, kteří dršťky odmítají
Jak zavařit václavky: S kořením a zeleninou chutnají výtečně a Jednoduchý postup zvládne podle návodu každý
Hodnocení 34× Když začnou růst václavky, tak na ně vyrazíme rovnou s pořádným košíkem. Jenže co si pak počít s velkým úlovkem?
Hodnocení 17× 7 oblíbených jídel, do kterých zpracujeme václavky. Vyzkoušejte nejlepší recepty, které z hojně rostoucích hub připravujeme
29 foto Svíčková s horáckým knedlíkem podle Pepy Nemravy: Masu se zeleninou dejte den v chladu, říká účastník MasterChefa
6 foto Kolik letos stojí velikonoční mazanec? V obchodě stovku, v pekárně 300 Kč. Poctivý domácí půlkilový vyjde na 47 Kč