15 receptů na rychlé a levné vaření: Jak uvařit do 30 minut s minimálním rozpočtem
V dnešní uspěchané době bývá klíčové vařit rychle a zároveň levně. Nechceme ale přicházet o kvalitu i chuť jídla. Navíc s rostoucími náklady na potraviny je čím dál obtížnější nepřekročit svůj stanovený rozpočet.
Prvním krokem k úspěchu je plánování. Rozmyslete si, co budete na nadcházející týden vařit a podle toho nakupte. Ušetříte peníze, protože nebudete kupovat co není třeba a plánováním jídel zamezíte plýtvání potravinami. Vařte jednoduché recepty ze základních surovin, které jsou cenově dostupnější než předpřipravené polotovary.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
- Frankfurtská polévka
- Extra rychlé lívance
- Cikánský řízek
- Minutkové kuřecí nudličky
- Brokolicová polévka
- Babiččina minutka
- Vepřové medailonky s cibulovou omáčkou
- Kolínkoto
- Kuřecí čína
- Tyrolské Gröstle
- Čevapčiči III
- Hermelínové bochánky
- Nejjednodušší tvarohové těsto na ovocné knedlíky (bez vejce)
- Autentické špagety carbonara podle Emanuela
1/15
1/15
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
15 receptů na snadné, chutné a rychlé obědy pro celou rodinu. Nechte se inspirovat
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Nevyhazujte přebytečnou zeleninu! Jednoduchý recept, jak ji zpracovat, vám ušetří peníze
Komentáře