19 receptů na krémové polévky: Připravte si je v chladných dnech, zasytí vás a zahřejí
Krémové polévky jsou oblíbenou součástí obědů a večeří v chladných dnech. Jejich nespornou výhodou je, že jsou jemné, hezky barevné a nejsou v nich cítit kousky, proto je mají rády i děti. Jsou husté díky rozmixované zelenině, tak se už nemusí zahušťovat.
Pro zimní dny jsou krémové polévky s kouskem pečiva výborným a vděčným řešením. Husté, horké, zjemněné smetanou a podávané s krutony z pečiva nebo s opraženými semínky, ochucené olejem nebo bylinkami, jsou doladěné k naprosté dokonalosti.
Recepty ve výběru
- Křenová polévka
- Krémová polévka z kořenové zeleniny
- Krémová polévka z pečeného česneku s krutonky
- Hráškový krém se smetanou
- Rajčatová polévka s parmazánem a krutonky
- Krémová dýňová polévka
- Brčálník – špenátová polévka
- Bramborový krém s hříbky
- Babiččina chlebová polévka
- Květákový krém se sezamovým olejem
- Sváteční polévka z dýně hokkaido
- Rukolová polévka
- Sýrová polévka
- Krémová polévka z červené čočky
- Rybí krémová polévka a la Frionor
- Krémová houbová polévka, zdobená restovanou hlívou ústřičnou
- Brokolicová krémová polévka
- Krémová fazolová polévka s koprem
- Krémová kaštanová polévka
1/19
1/19
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Komentáře