uvařila 5. 9. 2013 19:32
Maso otočíme a z druhého konce prošpikujeme stejným postupem.Maso utáhneme pro lepší tvar nití
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 9. 2013 19:32
Maso otočíme a z druhého konce prošpikujeme stejným postupem.Maso utáhneme pro lepší tvar nití
kližka hovězí, rajče, víno bílé, špek, cibule, olej, hořčice plnotučná, chilli, sůl, čerstvé bylinky, režná nit, kuskus, voda, bujón zeleninový, cibule, mrkev, olej, máslo, čerstvé bylinky
Domácí kečup: Zkuste jej udělat s medem, chilli omáčkou nebo z pečených rajčat
Královské chutě: Egyptská královna Kleopatra snídala chleba s vínem a olivami, na oběd klidně spořádala ježka
12 tipů, jak ušetřit na jídle: Jak se vyhnout tajným trikům obchodníků, kde si dát polévku za dvacku a kde sehnat jídlo zdarma