uvařil 30. 12. 2012 08:25
vaříme do změknutí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 30. 12. 2012 08:25
vaříme do změknutí
koleno vepřové, vegemite, pepř čtyř barev, pivo černé, cibule šalotka, petrželka, olej slunečnicový, sádlo vepřové, cibule, česnek, sůl, brambory, celer, ghee, smetana, mléko, sůl
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky