uvařila 10. 9. 2013 08:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 9. 2013 08:09
kuřecí stehenní řízky, sůl, pepř mletý, mouka hladká, máslo, olej slunečnicový, houby lišky, cibule, česnek, tymián čerstvý, víno bílé, vývar kuřecí, smetana ke šlehání, sůl, pepř mletý, špenát listový, máslo, sůl, pepř mletý, rýže tří barev, cibule, mrkev, česnek, nať celerová, olej slunečnicový, bobkový list, koření nové koření, vývar kuřecí, sůl, pepř mletý
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit