uvařila 29. 1. 2024 15:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 1. 2024 15:27
maso kuřecí, tagliatelle, smetana ke šlehání, smetana 12%, bazalka čerstvá, parmazán, slanina, pepř, sůl, olej
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 22. 9. 2024 22:48
Historie zavařování: Na marmelády se dříve dávala vrstvička tekutého vosku a o vynález zavařovací sklenice se zasloužil Napoleon
Retro okénko: Slavný moučník opilý Izidor voní ořechy a rumem a je tak dobrý, že jeden kousek obvykle nikomu nestačí
Jednoduché tvarohové masopustní koblihy zvládneme snadno. Nemusejí se nechávat kynout a jsou krásně vláčné