uvařila 13. 2. 2011 13:32
Nevím, jestli se dostane koupit u nás, je dovezený z Tuniska a stojí za to...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 2. 2011 13:32
Nevím, jestli se dostane koupit u nás, je dovezený z Tuniska a stojí za to...
plecko vepřové, cibule, česnek, vločky chilli, olej olivový, pepř, sůl, paprika sušená sladká, masox, kapie, víno bílé, solamyl
Čerstvost mangoldu poznáme rozlomením řapíků, ze kterých je skvělá příloha. Stejně jako chřest potřebuje krátký var a šokové zchlazení
Jak na dokonale nadýchané koblihy podle Josefa Maršálka: Díky receptu i tipům od slavného cukráře se povedou úplně každému
Prezident Tomáš G. Masaryk jedl sice velmi střídmě, nikdy ale neodolal bramborovým škubánkům s mákem a cukrem