uvařil 16. 5. 2010 22:03
zelný salát s koprem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 5. 2010 22:03
zelný salát s koprem
krk hovězí, bůček vepřový, sůl, česnek, majoránka, pepř mletý, vejce, koňak, olej slunečnicový, brambory typ b, sůl, kurkuma, sýr tavený, bazalka čerstvá, libeček, máslo, zelí hlávkové, kopr, pepř bílý, sůl, cukr, ocet, olej slunečnicový
Výběr zralého melounu v obchodě je hračka: Stačí jen znát pár fíglů, jak kvalitu objevit. Rozhoduje váha, pruhy i poklepání
Retro okénko: Besipky kdysi stály jen 70 haléřů. Balení sladkých kroužků s ovocnou příchutí bylo vyrobeno speciálně pro řidiče
I šlehačka má svá tajemství. Na výrobu té domácí stačí dvě ingredience