uvařil 16. 5. 2010 22:03
zdobení
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 5. 2010 22:03
zdobení
krk hovězí, bůček vepřový, sůl, česnek, majoránka, pepř mletý, vejce, koňak, olej slunečnicový, brambory typ b, sůl, kurkuma, sýr tavený, bazalka čerstvá, libeček, máslo, zelí hlávkové, kopr, pepř bílý, sůl, cukr, ocet, olej slunečnicový
Přezrálé ovoce lze stále skvěle zužitkovat: Z jahod či pomerančů vyrobíte skvělou zmrzlinu, z banánů osvěžující lízátka
Guláš s houbami bude kvalitní díky těmto postupům a proměníte ho různými druhy hub
Rodina rozjela samosběr okurek i hrášku za pár korun: Pole jsme měli vybrané za tři dny, teď frčí česnek, říká mladá farmářka