uvařil 1. 5. 2011 22:39
restujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 5. 2011 22:39
restujeme
bůček, mrkev, celer, jablko, protlak rajčatový, krupice pohanková, mouka pohanková, moučka škrobová, vejce, smetana, strouhanka, tymián, rozmarýn, šalvěj, bobkový list, koření nové koření, koření hřebíček, citron, cibule, olej, sůl, pepř bílý
Dejte si kontrabáš: Vyhlášený pokrm valašské kuchyně z pohanky a brambor
Retro okénko: Mléčné karamely stály pouhé 2 Kčs a už kdysi se řadily k nejoblíbenějším bonbonům
Velikonoce v Německu: Na Zelený čtvrtek nesmí chybět zelená omáčka podobná špenátu. Víme, jak ji připravit!