uvařil 1. 5. 2011 22:41
začínáme dusit
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 5. 2011 22:41
začínáme dusit
bůček, mrkev, celer, jablko, protlak rajčatový, krupice pohanková, mouka pohanková, moučka škrobová, vejce, smetana, strouhanka, tymián, rozmarýn, šalvěj, bobkový list, koření nové koření, koření hřebíček, citron, cibule, olej, sůl, pepř bílý
Encyklopedie hub: Zásobte se v lese na zimu. Nasbírejte si tyto houby a my vám poradíme, kam s nimi v kuchyni
Vítěz MasterChef Česko 2022 Martin Pecina vydává kuchařku: Pod drsným obalem se skrývá poctivá kuchařina a pocta našim surovinám
Jak doma v troubě upéct jedlé kaštany? Před pečením je dobré namočit je do vody a lepšímu loupání pak pomůže jeden fígl