uvařila 13. 2. 2011 13:32
Nevím, jestli se dostane koupit u nás, je dovezený z Tuniska a stojí za to...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 2. 2011 13:32
Nevím, jestli se dostane koupit u nás, je dovezený z Tuniska a stojí za to...
plecko vepřové, cibule, česnek, vločky chilli, olej olivový, pepř, sůl, paprika sušená sladká, masox, kapie, víno bílé, solamyl
Jak poznat české vejce? Krabička může být matoucí, musíte se podívat na skořápku!
Falešný tatarák z brambor stojí pár korun, je ideální na topinku a jeho příprava je neskutečně rychlá
Česká zelňačka učarovala i Němcům: Kromě kysaného zelí její kouzlo spočívá v jedné dobře zvolené ingredienci