uvařila 10. 8. 2012 12:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 8. 2012 12:51
mungo fazolky, celer, okurky sterilované, směs zeleninová mrkev s hráškem, omáčka sojová tatarská, cibule, sůl, pepř, rozmarýn, olej rostlinný
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Jak na bramborový guláš? S červenými fazolemi bude sytější, klobása ho navoní a mletá paprika dodá tu správnou barvu i chuť
Sherlock Holmes jedl jen ryby, které sám ulovil. Měl rád jehněčí, a když chytal zločince, bral si s sebou jako svačinu slané koláče
Český kuchařský tým přivezl z prestižní světové soutěže bronz. Kouč Petr Hajný vysvětlil, jak náročné klání probíhalo