uvařila 9. 9. 2013 13:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 9. 2013 13:58
žebra vepřová, stehno kuřecí, chipolatas, slávky, škeble, krab živý, kalamáry, krevety, langustinky, kapie, cibule, mrkev, lusky fazolové, hrášek sterilovaný, šafrán, omáčka rajčatová, rýže, sůl, pepř, olej slunečnicový
Pomalu pečený bůček z trouby: Francouzské rillettes voní vínem a chutnají božsky. Kouzlem dokonalé chuti je pomalá příprava
Nejlepší zavářka do polévky? Přece játrové knedlíčky! Zvládnete je jako Masterchef?
Jak připravit nejlepší grog? Tajemství spočívá nejen v kvalitním rumu, ale ve volbě koření a správném postupu při přípravě