uvařila 20. 1. 2012 22:44
podáváme ozdobené čerstvou zelenou bylinkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 1. 2012 22:44
podáváme ozdobené čerstvou zelenou bylinkou
kost hovězí morková, cibule, bujón hovězí, libeček, celer, klobása, olej, cibule, řepa červená, celer, fazole červené v chilli, mouka hladká, česnek
Pečeme s Ivou: Velikonoční zajíčci ozdobí každý sváteční stůl a potěší všechny koledníky. S jejich přípravou rády pomohou i děti.
Jak udržet jídlo na cestách v chladu? Pomůže obyčejná PET lahev i termoska, jen na to musíme myslet předem
Od áčka po železo: Encyklopedie důležitých vitamínů a přehled potravin, kde je najít, díl II.