uvařil 29. 7. 2015 18:16
Pomalu vařená hovězí kližka s česnekovou omáčkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 29. 7. 2015 18:16
Pomalu vařená hovězí kližka s česnekovou omáčkou
kližka hovězí, česnek, cibule, kost hovězí, nať petrželová, sůl, pepř, bobkový list, koření nové koření, olej slunečnicový, jíška máslová
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Tříkrálová bábovka provoní domov a připomene tradici: Je jednoduchá na přípravu a chutná božsky
Je čas sázet pastiňák! Jak ho rozeznat od petržele a proč ho vlastně pěstovat?
K Velikonocům patří vaječná pomazánka: Zapomeňte na klasiku s majonézou, s tuňákem a čerstvými bylinkami chutná božsky