uvařil 8. 2. 2014 11:08
Vepřové karé s čabajkovým středem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 2. 2014 11:08
Vepřové karé s čabajkovým středem
pečeně vepřová, čabajka, cibule, slanina uzená, vývar masový, pepř černý, olej slunečnicový, koření nové koření, pepř, sůl, jíška máslová
Vyšlo zářijové číslo Marianne Venkov & styl: Nabízí chalupy, tradiční jídla a slevové kupony pro Dny Marianne
Nenechte si ujít tyto neodolatelné odrůdy švestek. Jaké pěstovat na chuť, do koláčů či na pálenku
V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo