uvařila 5. 9. 2011 20:06
přidáme smetanu s rozmíchanou moukou a 15minut provařujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 9. 2011 20:06
přidáme smetanu s rozmíchanou moukou a 15minut provařujeme
plíce vepřové, mrkev, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, voda, masox hovězí, libeček, celer, vývar z plíček, masox hovězí, smetana, mouka hladká, ocet, sůl, cukr
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 2. 10. 2024 18:51
Přidáno 2. 10. 2024 18:23
Jak se liší ristretto od espressa a proč piccolo v Itálii neexistuje? Seznamte se s nejznámějšími druhy kávových nápojů
Pečte nejen lahodně, ale i krásně: Jak zvládnout krásně barevný duhový dort?
Vévodkyně Meghan jí mandle pro krásnou pleť a v létě si vaří tuhle cuketovou omáčku k těstovinám