uvařila 3. 6. 2014 20:44
Vepřové srdíčko na zelenině,připravené v papiňáku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 6. 2014 20:44
Vepřové srdíčko na zelenině,připravené v papiňáku
srdce vepřové, slanina gazdovská, olej, cibule, paprika čerstvá zelená, rajče, česnek, paprika sušená sladká, kmín celý, libeček čerstvý, sůl, pepř mletý, mouka hladká, voda
Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Sladkokyselá omáčka na způsob Uncle Ben's: Skvělou chuť jí dodá ananasový kompot i se šťávou a zavařená vydrží až do další sezóny
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky