Crème Brûlée s vanilkou
Jemný vanilkový krém ze smetany, cukru a žloutků skrytý pod křupavou karamelovou krustou je právem jedním z nejslavnějších dezertů. Smetanu svaříme s vanilkou, smícháme se žloutky a cukrem a pečeme ve vodní lázni. Krustu vytvoříme flambovací pistolí.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 664 kJ / 2 788 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,48 g |
Tuky | 217,95 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,88 g |
Sodík | 256 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 170,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Crème Brûlée s vanilkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wzyw
Moje poznámka
Crème Brûlée s vanilkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wzyw
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 6 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 8 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 12 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 13 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 4 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 5 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 5 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 8 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 9 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 10 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 10 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 13 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 14 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 14 hodinami
Tématické fráze:
pistáciové crème brûlée,
creme brulée dynove,
creme brulee recept,
vanilkové creme bruleé,
vanilkovy creme brulée recept,
vanilka creme brulée
Suroviny:
smetana ke šlehání,
lusk vanilkový,
žloutek,
cukr,
cukr třtinový
Komentáře (1)