Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 536 kJ / 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,85 g |
Tuky | 2,15 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 16,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos v páře s bylinkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1W2Z
Moje poznámka
Losos v páře s bylinkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1W2Z
Nejnovější recepty
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 10 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 23 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 33 minutami
Dušený květák
Eva_H před 39 minutami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 1 hodinou
Pikantní čočka
Benetka před 1 hodinou
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 2 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 2 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 4 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 4 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 4 hodinami
Tématické fráze:
losos v páře,
losos na pare,
losos recepty,
losos,
přeliv na lososa,
recepty losos v páře,
losos recept,
recept losos,
losos v parním hrnci,
recepty losos,
recepty v páře,
recepty vareni v pare,
recepty losos na páře,
losos parni hrnec,
vaření v páře recepty,
vaříme v páře,
recepty na páře,
recept losos na pare,
losos v páře recept,
recept losos v páře
Suroviny:
losos,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
citron,
voda,
salát ledový,
okurka salátová,
mrkev,
jogurt bílý,
sýr cottage,
kopr,
petrželka,
bylinky,
sůl,
pepř
Komentáře (5)