Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 726 kJ / 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,33 g |
Tuky | 56,78 g |
Vláknina | 5,68 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 839 mg |
Sůl | 1,77 g |
Sacharidy | 27,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce a rajčata nakrájíme na kousky, šalotku a rukolu nadrobno. Do mísy dáme majonézu, hořčici a smetanu. Promícháme a přidáme vejce, šalotku, rajčata a rukolu.
Krok 2: Vše promícháme a dochutíme solí a pepřem. Salát necháme chvíli uležet a podáváme ho ozdobený lístky rukoly s pečivem, nebo jako podklad na chlebíčky. Pak už stačí jen lehce dozdobit třeba kouskem salámu.
Zveřejněno 23. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vajíčkový salát s rukolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J5ll
Moje poznámka
Vajíčkový salát s rukolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J5ll
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 2 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 12 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 43 minutami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 1 hodinou
Fazolková omáčka
Sahula před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 3 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 5 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 5 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 5 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 7 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 7 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 7 hodinami
Tématické fráze:
salat z rukoly,
vajicky salat,
vajíčkový salát,
saláty z rukolou
Suroviny:
vejce,
rajče,
cibule šalotka,
rukola,
hořčice,
zakysanka,
sůl,
pepř
Komentáře (2)