Černá rýže s kuřecím masem po provensálsku ve varném mixéru
Černá rýže z oblasti Provence je považována za zdraví prospěšnou plodinu. Má velký obsah přírodních barviv a oříškovou příchuť. Spolu s trochou masa, sezónní zeleninou a provensálskými bylinkami nás pozve na návštěvu do jihofrancouzské kuchyně.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 914 kJ / 1 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,11 g |
Tuky | 43,79 g |
Vláknina | 21,31 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 5,08 g |
Sůl | 12,62 g |
Sacharidy | 275,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Připravuji rýži se zeleninou jako hlavní součást jídla. Maso je opravdu jen pro chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 7. 2023 20:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 1 hodinou
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 23 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 20 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 28 minutami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 1 hodinou
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 3 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 4 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 4 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Oblíbené provensálské koření si můžeme připravit i sami. Poradíme, co je jeho součástí a jak si poradit se sušením
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jak používat černuchu? Semena jsou vhodná do těst, na zdobení pečiva i k dochucování jídel indické kuchyně
Další recepty
Suroviny: rýže, olej olivový, sůl, voda, prsa kuřecí, olej olivový, cibule, česnek, brambory rané, salát ledový, kedlubna, avokádo, rajče, okurka čerstvá, rajče sušené v oleji, paprika, olej olivový, sůl, koření provensálské
Černá rýže s kuřecím masem po provensálsku ve varném mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k89A
1 názor