Velikonoční jidáše řezané
Recept ještě nebyl hodnocenToto sladké kynuté pečivo se tradičně podává na Zelený čtvrtek. V tomto receptu si přípravu usnadníme tak, že jednotlivé jidáše netvarujeme, ale ukrajujeme z rolády,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Toto sladké kynuté pečivo se tradičně podává na Zelený čtvrtek. V tomto receptu si přípravu usnadníme tak, že jednotlivé jidáše netvarujeme, ale ukrajujeme z rolády,…
To, že lze cuketu využít při přípravě takřka všech druhů pokrmů, si ověříte při vyzkoušení receptu na zajímavou přílohu. Cuketa odlehčí a ozvláštní máslové knedlíčky,…
Na velikonoční tabuli nesmí chybět hojně pocukrovaný beránek a každá hospodyňka má na něj svůj osvědčený recept. Beránek s jablky bude krásně vláčný se zajímavou a lehce…
Ve vlažné vodě dobře rozmícháme droždí, přidáme zbytek surovin (sádlo změklé) a uhněteme příjemně tvárné těsto, které v míse překryjeme utěrkou a necháme na teplém místě…
Naši polští sousedé připravují na oslavu příchodu jara spoustu různých dobrot. Mezi nimi je například výborná vláčná bábovka, vonící po pomerančové kůře, s citronovou…
Skvělý perník připravíte podle našeho receptu. Mandlemi, lískovými či makadamovými ořechy lze nahradit vlašské ořechy. Do těsta mohou přijít i kousíčky sušených švestek.…
Upečte tuto rychlou a chutnou buchtu k nedělní kávě. Kyselou chuť rebarbory skvěle doplňuje sladká drobenka, kterou je buchta bohatě posypána. Místo rebarbory můžete…
Upečte tuto rychlou a chutnou buchtu k nedělní kávě. Kyselou chuť rebarbory skvěle doplňuje sladká drobenka, kterou je buchta bohatě posypána. Místo rebarbory můžete…
Kyselá chuť rebarbory dokonale vyvažuje sladkou chuť moučníků a v poslední době je tak velice oblíbeným komponentem při pečení různých řezů a koláčů. Kombinace borůvek,…
Kyselá chuť rebarbory dokonale vyvažuje sladkou chuť moučníků a v poslední době je tak velice oblíbeným komponentem při pečení různých řezů a koláčů. Kombinace borůvek,…
Nadýchaná a šťavnatá jablečná buchta je časově nenáročná. Při podávání můžete být kreativní a z moučníku vykrojit například kolečka, která dozdobíte podle vlastního…
Využijte toto jarní období a upečte vynikající rebarborový koláč. Kynuté těsto je zde doplněno tvarohovou nádivkou, aby se potlačila její kyselost. Sladký šťavnatý…
Selská jídla bývají v oblibě pro jejich nenáročnou přípravu a skládají se většinou pouze z několika použitých surovin. Brambory se slaninou a cibulí dokonale dochutí…
Buchty plněné švestkami se skořicí jsou tradiční český moučník, který potěší nejen svou nadýchaností, ale i lahodnou kombinací švestek a skořicové vůně. Tyto jemné…
Pokud chcete připravit skvělý dezert na slavnostní tabuli, máte jedinečnou příležitost připravit ho podle našeho receptu. Skládaný dezert s lahodným žloutkovým krémem a…
Pokud chcete připravit skvělý dezert na slavnostní tabuli, máte jedinečnou příležitost připravit ho podle našeho receptu. Skládaný dezert s lahodným žloutkovým krémem a…
Z mouky, soli, cukru, kůry, žloutku, vlažného mléka, rozpuštěného vlahého tuku a droždí zaděláme běžným způsobem těsto, které necháme vykynout. Nejlépe je ale použít…
Kombinace lehce nakyslé rebarbory a slaďoučkých jahod, jde prostě k sobě. Moučník zajímavé chuti, se žmolenkou a dvěma druhy želatiny na povrchu, zpříjemní posezení u…
Kombinace lehce nakyslé rebarbory a slaďoučkých jahod, jde prostě k sobě. Moučník zajímavé chuti, se žmolenkou a dvěma druhy želatiny na povrchu, zpříjemní posezení u…
Kombinace vláčného jogurtového těsta, šťavnatého ovoce a křupavé drobenky vytváří dokonalou harmonii chutí. Tento dezert je ideální ke kávě nebo čaji, navíc je…
Upéct dobrou roládu není tak složité, jak by se na první pohled zdálo. Doplňte ji výborným krémem - ať již s oříšky, nebo s pečenými kaštany. Nezapomeňte vložit také…
Z jednoho těsta a jednoho základu krému můžete podle našeho receptu připravit dvě úžasné a chuťově odlišné sladké rolády. Budou se určitě hodit k nějaké rodinné oslavě…
Z jednoho těsta a jednoho základu krému můžete podle našeho receptu připravit dvě úžasné a chuťově odlišné sladké rolády. Budou se určitě hodit k nějaké rodinné oslavě…
Z droždí, trochy vlahého mléka a trochy cukru připravíme kvásek.Když kvásek nakyne vylijeme ho do misky, kde máme připravenou mouku se špetkou soli, vejce, cukr a trošku…
Kouzlo křupavých a chuťově vyvážených amerických brambor se skrývá ve směsi koření a správné teplotě při pečení
Jarní Dny Marianne 2024 se už blíží: S mobilní aplikací rychleji objevíte zajímavé slevy a nákupy budou ještě pohodlnější
Kuřecí supreme: Prsa s kůží a částí kosti jsou podle názvu to nejlepší z kuřete. Luxusní šťavnatý steak je toho důkazem