Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
8 foto Hodnocení 4× Časté chyby při přípravě lasagní: Vyvarujte se jich a budete si připadat jako v Itálii
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně
Hodnocení 21× Zahušťování polévek, omáček a zeleninových jídel: Z více možností si vybere úplně každý
Milionové těstoviny: Million Dollar Spaghetti jsou bohaté, ale navzdory názvu při jejich přípravě spíš ušetříme
4 foto Hodnocení 32× Jak připravit sýrovou omáčku? Rychlý oběd nebo večeři s ní vykouzlíte za pár minut
Lasagne z jedné pánve jsou hitem internetu: Nepotřebujete na ně bešamel, přitom báječně chutnají a hotové jsou do půl hodiny
Slavné omáčky: Bílá omáčka Mornay je zřejmě starší než bešamel a nádherně voní po hřebíčku. Příprava je snadná
Jak na ten nejlepší bešamel, základ všech omáček: Dokonalý recept podle Julie Child se vždycky povede
Hodnocení 141× Jak na bešamel? Poradíme, jak zvládnout tuto základní omáčku do zapékaných pokrmů jako profíci
Jablečné čatní: Do pikantní indické omáčky z českých jablek patří cibule, typickou chuť dodá kombinace chilli a skořice