Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
8 foto Hodnocení 44× Sýrovou omáčku můžete podávat k masu, zelenině, bramborám nebo těstovinám. Skvělá je i jako dip
11 foto Hodnocení 2× Jak připravit lasagne? Jejich přípravou vás s lehkostí provedeme krok za krokem
8 foto Hodnocení 6× Časté chyby při přípravě lasagní: Vyvarujte se jich a budete si připadat jako v Itálii
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně
Hodnocení 24× Zahušťování polévek, omáček a zeleninových jídel: Z více možností si vybere úplně každý
Milionové těstoviny: Million Dollar Spaghetti jsou bohaté, ale navzdory názvu při jejich přípravě spíš ušetříme
4 foto Hodnocení 42× Jak připravit sýrovou omáčku? Rychlý oběd nebo večeři s ní vykouzlíte za pár minut
Lasagne z jedné pánve jsou hitem internetu: Nepotřebujete na ně bešamel, přitom báječně chutnají a hotové jsou do půl hodiny
Slavné omáčky: Bílá omáčka Mornay je zřejmě starší než bešamel a nádherně voní po hřebíčku. Příprava je snadná
Jak na ten nejlepší bešamel, základ všech omáček: Dokonalý recept podle Julie Child se vždycky povede
Hodnocení 160× Jak na bešamel? Poradíme, jak zvládnout tuto základní omáčku do zapékaných pokrmů jako profíci
Historie zavařování: Na marmelády se dříve dávala vrstvička tekutého vosku a o vynález zavařovací sklenice se zasloužil Napoleon
Pět slavných jídel a tajemství jejich názvu: Palačinky crêpe Suzette na počest královy milenky, steak Wellington podle vojevůdce