Velký přehled otevírací doby obchodů na Velikonoce 2025: Kdy si nakoupit, aby lednice nezůstala prázdná
30 foto Pečený bůček podle Pavla Berkyho: Pokud chcete křupavou kůrku, použijte fígl s olejem, radí semifinalista MasterChef Česko
Sedlácké brambory: Šťavnatost a vůni dodá bůček, chuť speciálně upravené zelí. Na snadné jídlo stačí jen pár ingrediencí
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo
Bůček pečený v jogurtu s majoránkou: Lahodné marinované maso bez kůže je křehké a jemné, voní bylinkami
Tučný čtvrtek je tu: Oslavit jej můžete šťavnatým a křehoučkým bůčkem pečeným na zelí, chuť a vůni mu dodá pivo
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku je krásně šťavnatý a voňavý, jeho příprava je snadná i pro začátečníky
Smažený řízek z nakládaného bůčku: U netradiční varianty oblíbeného jídla je důležitá marináda a doba naložení
Hodnocení 82× Bůček s kůží i bez kůže: Jak jej správně nakrájet, aby se nám při pečení kůžička pěkně propekla?
Grilovaný bůček po asijsku: Křupavé maso se sladkokyselou chutí voní citronovou trávou a je neskutečně šťavnaté
Soukenický řízek podle normy ČSN: Základem úspěchu je pěkně prorostlý bůček, skvělou vláčnost zajistí i mléko
5 foto Vyzkoušeli jsme grilované bůčkové spirály. Marináda s medem zajistí křupavou krustu, na grilu jim stačí pouhých 10 minut
Pomalu pečený bůček z trouby: Francouzské rillettes voní vínem a chutnají božsky. Kouzlem dokonalé chuti je pomalá příprava
Delikatesa z trouby: Pomalu pečený bůček s křupavou zlatavou kůrkou nedá skoro žádnou práci, jen nesmíme opomenout první krok
MasterChef Česko 2022: Jak na dokonale šťavnatý bůček na pivě? Podle skvělého receptu od Ondry se povede každému
Hodnocení 43× Někdy potřebujeme zbavit vepřový bok kůže. Zvládnou to i začátečníci, pomůže jednoduchý návod
Jak na vynikající dýňové pyré: Chutnější bude z pečené dýně, chuť zvýrazní dvě obyčejné suroviny, které má doma každý
Vejmrda neboli jablečný křen se na podzim skvěle hodí: Dva způsoby, jak připravit tradiční české jídlo
Vepřové kotlety zabalené ve slanince, obalené v sýrovém těstíčku Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 suslajda