Jak na ty nejlepší vanilkové rohlíčky a jakou mouku do nich použít? Nejčastěji je to hladká, vynikající jsou s ořechy i mandlemi
Nepečené cukroví z piškotů: Vláčná a voňavá vosí hnízda, efektní ořechové trubičky nebo aromatická kávová zrna
Cukrář Josef Maršálek radí, kdy naplnit linecké: Když to uspěcháte, cukroví brzy vyschne a náplň ztvrdne, říká
9 foto Hodnocení 5× Chyby při pečení drůbeže: Nebojte se většího množství koření a pečte pozvolna
Jak na nejlepší drůbeží kaldoun? Na vydatnou polévku jsou ideální kachní droby, delší příprava nás odmění skvělou chutí
7 foto Hodnocení 617× Chyby při přípravě kachny: Nepodceňujte teplotu v troubě ani vhodnou dobu pečení
8 foto Hodnocení 43× Jak grilovat kuře? Grilování celého kuřete zvládne díky našemu návodu i začátečník
Vykostění kuřete do jedné minuty se stalo hitem internetu: Stačí použít igelitový pytlík a máte po starostech
5 foto Hodnocení 9× Co se tradičně vaří na Štěpána? Na druhý svátek vánoční pečeme pernatou drůbež
Listopad změní naši kuchyni: Těšit se můžeme na vydatnější jídla, spoustu zeleniny i svatomartinskou husu
Dušená kuřecí srdíčka jsou nejlepší na smetaně a pikantnost dodá hořčice. Chutnají luxusně, a přitom vyjdou na pár korun
Letem masovým světem: Jak v obchodě bezpečně poznat čerstvé kuřecí maso? Všímat si musíme vůně, barvy i obalu
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
"Uvař mandel šneků, utři šest lotů sardelí": Kuchařka Rettigová na Vánoce místo kapra vařila hlemýždě