Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
6 foto Chalupářské fazolky podle Mirka Donutila: Pikantní dobrota s vepřovým masem je do pár minut na stole a přípravu zvládne každý
Hodnocení 8× Jak zavařit fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu? Jednoduchý postup pro začátečníky
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka
Keříčkové fazolky se hodí pro každý záhonek. Nejsou náročné na pěstování a zralost poznáte podle rozlomení lusků
Janovské těstoviny: Přidávají se do nich rané brambory a zelené fazolky, domácí bazalkové pesto je zárukou báječné lahodné chuti
Hodnocení 93× Jak uvařit fazolkové lusky na smetaně? Česká klasika je oblíbená u dětí i dospělých
Jak na dokonalé fazolky na smetaně? Vývar dodá omáčce sílu a díky jednomu triku zůstanou lusky krásně zelené a křupavé
Hodnocení 14× Hubnutí pomocí nízkokalorické stravy: Fazole se postarají o rostlinné bílkoviny a vlákninu
Hodnocení 12× Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Skvěle chutná hráškový krém i fazolková kulajda s koprem
Hodnocení 73× Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu jsou výborným základem omáček. Postup zavařování není složitý
Jak uchovat čerstvého kapra? Hlavně s ním hned do chladu! Důležitá je teplota při skladování a hygiena při porcování