Vše o grilování
Grilování je metoda rychlé tepelné úpravy potravin většinou nad žhnoucími uhlíky. Tepelná úprava probíhá v řádu maximálně několika desítek minut a zhruba při teplotě kolem 160 °C. Poradíme, jak se griluje, ale také co všechno se dá grilovat.
Grilovat lze prakticky po celý rok, a to díky domácím grilům a grilovacím pánvím. V sezóně však tato činnost přece jen těší nejvíce. Je to hlavně tím, že při grilování využíváme hezkého počasí a při pobytu na čerstvém vzduchu nám i lépe chutná.
Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 14 Další
Další témata
Další recepty
Přečtěte si Zobrazit více
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili