Vše o grilování
Grilování je metoda rychlé tepelné úpravy potravin většinou nad žhnoucími uhlíky. Tepelná úprava probíhá v řádu maximálně několika desítek minut a zhruba při teplotě kolem 160 °C. Poradíme, jak se griluje, ale také co všechno se dá grilovat.
Grilovat lze prakticky po celý rok, a to díky domácím grilům a grilovacím pánvím. V sezóně však tato činnost přece jen těší nejvíce. Je to hlavně tím, že při grilování využíváme hezkého počasí a při pobytu na čerstvém vzduchu nám i lépe chutná.
Den kukuřičných klasů
Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 … 14 Další
Další témata
Další recepty
Přečtěte si Zobrazit více
Staronovým hitem mezi burgery je smash burger: Dá se totiž snadno připravit i bez grilu jen doma na pánvi
Fytoterapeutka Monika Poledníková radí, jak na sběr a využití jarních léčivých bylinek: Jitrocel je dobrý na dýchací cesty, popenec na trávení
Holka u plotny radí: Hnízda z toustového chleba se slaninou, šunkou a sýrem jsou skvělou svačinkou nejen do školy